Η εμμονή στην άριστη ποιότητα των υλικών και η επιμονή στα γνήσια ιταλικά προϊόντα, που εισάγονται με εβδομαδιαίες παραλαβές από την Ιταλία, αλλά και στα ολόφρεσκα προϊόντα εποχής που επιλέγονται προσεκτικά ως πρώτες ύλες των πιάτων, αποτελούν απαράβατο κανόνα, αλλά και το βασικό συστατικό της επιτυχίας του μενού, που διατηρεί την υψηλή του ποιότητα, καθώς ανανεώνεται τακτικά ανάλογα με τα προϊόντα κάθε εποχής.
Διεθνείς
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Από τα πρώτα εστιατόρια στην Ελλάδα που έχουν τιμηθεί με το “Marchio Ospitalità Italiana”(Σήμα Ιταλικής Φιλοξενίας), τη μεγαλύτερη διεθνή διάκριση της Ένωσης Ιταλικών Εμπορικών Επιμελητηρίων, σε συνεργασία με την Ιταλική Ομοσπονδία Εστιατορίων και Μπαρ και το Εθνικό Ίδρυμα Τουριστικών Ερευνών, ως πιστοποιημένο «γνήσιο Ιταλικό εστιατόριο » του εξωτερικού, για την προβολή και προώθηση της γαστρονομικής κουλτούρας, αλλά και την τήρηση των προδιαγραφών ποιότητας της Ιταλικής φιλοξενίας.